Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моите интереси в науката
Автор: ekaterinara Категория: Технологии
Прочетен: 331515 Постинги: 183 Коментари: 0
Постинги в блога от Юни, 2011 г.
Какво да направим с останалите от предишния десерт жълтъци? Разбийте ги с миксер, добавете половин чаша захар, от половин до една кофичка кисело мляко или сметана. Разбийте или разбъркайте добре тези съставки. Сложете две супени лъжици ж...
Категория: Технологии
Прочетен: 1315 Коментари: 0 Гласове: 1
Ето един от последните експерименти с крем вид Меренг - белтъци на твърд сняг.
Кой е най-лесния начин да разбием белтъците? Слагаме ги в стъклен буркан за компот, голям 800 грама. Пускаме вътре миксера и разбиваме, докато белтъкът е толко...
Категория: Технологии
Прочетен: 1684 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 331515
Постинги: 183
Коментари: 0
Гласове: 926
Календар
«  Юни, 2011  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930