Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2016 18:20 - Учение за правилното изразходване на сексуалната енергия.
Автор: ekaterinara Категория: Технологии   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
0



Учение за правилното изразходване на сексуалната енергия.
Серапис Бей, 15 декември 2009 г.
АЗ СЪМ Серапис Бей. Вие ме познавате, аз често идвам чрез този посланик.
Може би знаете също, че аз служа на лъча на най-долната чакра, муладхара.
В тази чакра дреме вашата енергия Кундалини. Ослепително бяла светлина се освобождава от тази чакра в момента на вашето възнесение в Светлината и Божествената енергия буквално ви откъсва от физическия план и ви възнася в по-висшите октави.
Затова аз съм този Владика, който обучава учениците на пътя на правилното отношение към енергията на Божествената Майка.
Аз съм осведомен за това, че в нравите на човечеството за последните сто-двеста години настъпи много голям упадък. И това се отнася включително и за отношението към сексуалната енергия.
Днес трябва да дам Учение, което ще накара твърде много от вас да погледнат по друг начин на сексуалните си стремежи. И целта на моето наставление ще бъде да опази онези души, които са способни да ме чуят, от още по-голямо падение и злоупотреба със сексуалната енергия.
Какво ново мога да кажа и какво наставление мога да ви дам, което вече да не е известно на човечеството отпреди много стотици и хиляди години? Вашата култура премълчава твърде много неща, които са толкова естествени и са се предавали от поколение на поколение в продължение на много хиляди години. Това е Учението за правилното изразходване на сексуалната енергия. Именно това, как се отнасяте към вашата скрита сила, към сексуалния си потенциал, определя вашия по-нататъшен еволюционен път.
И тогава, когато сте способни разумно да използвате вашата сексуална енергия, вие преодолявате своята животинска част и се приближавате към Божествения човек. Предметът на моята беседа ще хвърли в шок много от вас, защото вашият начин на действие в миналото не е бил безупречен. Всеки път, когато безсмислено и неоправдано пропилявате своя Божествен потенциал, вие творите карма. Вашата творческа мощ, вашите творчески способности и вашето здраве са пряко свързани с вашата способност да управлявате сексуалната си енергия.
Обществото не дава подробни обяснения на тази тема нито в училищното възпитание, нито във възпитанието на бъдещите родители. Обаче този важен предмет трябва да заеме място във вашия ум и тогава, когато се замислите над тази тема, има вероятност, че по-нататък ще съумеете по правилен начин да се разпореждате с вашата сексуална енергия.
Както вече споменах, сексуалната енергия е пряко свързана с вашата творческа мощ, със способността да творите във всяка област на човешката дейност. И сексуалната ви енергия се използва като гориво при вашето Възнесение. Оттук се налага извода, че се изисква внимателно, особено внимателно отношение към този вид енергия. Вие може да ми възразите, че Бог дава енергията и затова източникът на тази енергия е неограничен.
Това действително е така, но при условие, че сте овладяли правилното отношение към този вид енергия. Как мислите, защо много чудеса като материализация, телепортация и други, са невъзможни във вашето време? Една от причините се състои в това, че потокът на Божествената енергия във вашите тела е максимално ограничен. Вие нямате достъп до Божествената енергия дори в онзи обем, в който това беше възможно само преди няколко хиляди години. И тъй като човечеството все повече и повече изпада в невежество, потокът на Божествената енергия още повече се ограничава.
На вас ви се струва, че е невежество, когато не можете да използвате телевизора, компютъра или мобилния телефон. Напротив, невежеството се заключава в това, че вие не следвате Божествения Закон, съществуващ в тази вселена. И една от точките на този Закон гласи, че е необходимо грижливо изразходване на сексуалната енергия.
Всеки човек притежава определен потенциал. И този потенциал може да се изтощи преждевременно. В този случай вие няма да можете не само да изпълните вашия Божествен план и Божествено предназначение, но вие ставате празен човек, човек в който Бога отсъства. Вашите очи угасват и вие ставате жив мъртвец още по време на вашия земен живот.
Сексуалната култура трябва да бъде част от общата култура на обществото. Това, което наблюдаваме сега, представлява онзи стадий на падение на нравствеността в обществото, който съществуваше по времето на Содом и Гомор. Може би сте чували какво е станало с тези градове.
Всички хора се намират на различни степени на еволюционното развитие. И много малък процент хора са способни от рождение правилно да се отнасят към Божествената енергия. Това са девствениците на Санат Кумара. По същество тези хора са много велики инкарнации или частични инкарнации. Други хора са способни да контролират своята сексуална енергия и да я държат в определени рамки. Но за да го правят, те трябва да бъдат осведомени до какво води излишното изразходване на сексуална енергия. Всички стереотипи на поведението във вашето общество и масовата култура не способстват за създаването на правилни образци в тази област. Затова е необходимо вътрешно осъзнато противопоставяне на изкушенията. И в никакъв случай не следва да се изразходва тази скъпоценна енергия за получаване на удоволствия. Идеално би било тази енергия да се използва само за зачеване на деца.
Аз говорих за две категории хора, които са способни напълно или частично да контролират своята сексуална енергия. Останалите хора, за съжаление, по този въпрос са паднали доста по-ниско от животните, защото това, което се допуска в средствата за масова информация, в Интернет, не може да се нарече по никакъв друг начин, освен пълно падение на нравите.
Най-светлата енергия, която ви прави подобни на Бога, в умовете на човечеството се е свързала с разврата и с нещо нечисто.
Във вашите умове трябва да се въведе порядък. Вие трябва да отделите Божественото по този въпрос от това, което е от лукавия. Трябва да отделите зърната от плевелите преди всичко по този въпрос, защото най-голямото изкривяване на Божествената енергия в света е свързано именно с всевъзможни сексуални изкривявания.
Аз се радвам, че ми се удаде да проведа беседа по тази важна тема. И ще бъда още по-радостен, ако сред хората, които прочетат тази моя беседа се намерят достатъчно количество индивиди, които да проявят твърдост и упорство и да намерят в себе си сили да обуздаят своите желания и да издигнат своята енергия Кундалини като знак за вашата преданост към Волята на Бога.
АЗ СЪМ Серапис Бей.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 485430
Постинги: 216
Коментари: 0
Гласове: 991
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930