Постинг
11.08.2009 18:18 -
Как са приготвяли нашите баби домашна майонеза
Разбиваме жълтъци. Добавяме олио много бавно, на капки, за да попие. На един жълтък се пада по една кафяна чашка олио. Бърка се непрекъснато. Прибавя се сол и лимонов сок или лимонова киселина. Може малко оцет и горчица.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 991
Блогрол
1. Ето текста на един прекрасен средновековен пътепис за светите земи
2. Животът такъв, какъвто аз го виждам
3. Изкуство, наука, творчество
4. Моите размисли за най-важните неща
5. Сведения по различни научни въпроси, които касаят християнството
6. Моята страница за контакти, въпроси и отговори
7. Семиотическите трудове на Ю. М. Лотман
8. Портал по семиотика
9. Семиотика на текста
10. Що е семиотика?
11. Библиотека по семиотика
12. Списание по семиотика
13. Семиотиката в един университет
14. Курс по семиотика
15. Психолозите за религията
16. Електронните книги в Интернет - списък
17. Портал за всякакви науки
18. Портал за худ. литература
19. История
20. Етнография
21. Информация за билки - справки
22. Разни билки
23. За много билки
24. Билки в България
25. За всякакви билки
26. За разни билки
27. Тук в блогрола - информация за психолози
2. Животът такъв, какъвто аз го виждам
3. Изкуство, наука, творчество
4. Моите размисли за най-важните неща
5. Сведения по различни научни въпроси, които касаят християнството
6. Моята страница за контакти, въпроси и отговори
7. Семиотическите трудове на Ю. М. Лотман
8. Портал по семиотика
9. Семиотика на текста
10. Що е семиотика?
11. Библиотека по семиотика
12. Списание по семиотика
13. Семиотиката в един университет
14. Курс по семиотика
15. Психолозите за религията
16. Електронните книги в Интернет - списък
17. Портал за всякакви науки
18. Портал за худ. литература
19. История
20. Етнография
21. Информация за билки - справки
22. Разни билки
23. За много билки
24. Билки в България
25. За всякакви билки
26. За разни билки
27. Тук в блогрола - информация за психолози