Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2007 14:33 - Особености на италианската кухня
Автор: ekaterinara Категория: Технологии   
Прочетен: 1223 Коментари: 0 Гласове:
0



Много от нас асоциират тази кухня само с известните ни спагети и пици. Но ястията в нея обикновено се готвят с вино. Това е особеност при варените ястия. Опитайте. Вземете някакъв вид месо, объркайте го с някакви зеленчуци, каквито имате вкъщи, добавете вино, подправки и варете. За пилешкото месо, понеже е бяло, подхожда бяло вино. За червените меса - червено. Но, има една тънкост, която не я пише никъде. Ако добавите към пилешкото също червено вино, а не бяло, оставете го да изври. Това ще даде особен вкус на ястието. Освен това, чудесно ще е, ако към пилешкото ястие добавяте черни маслини. Това придава особен вкус - винаги се прилага и в латиноамериканската кухня.


Тагове:   кухня,   особености,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 485704
Постинги: 216
Коментари: 0
Гласове: 991
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930