Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2007 14:36 - Най-лесен и бърз начин на приготвяне на всякакъв вид месо
Автор: ekaterinara Категория: Технологии   
Прочетен: 993 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2007 14:36


Нарязваме моркови. Запържваме първо тях само, защото са твърди и трябва да омекнат. После добавяме месото на малки парченца, чесън, чер пипер, вода и малко краве масло (маргарин). В случая без лук.


Тагове:   най,   месо,   начин,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 485339
Постинги: 216
Коментари: 0
Гласове: 991
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930