Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2007 14:41 - Моите семейни тайни за приготвяне на риба
Автор: ekaterinara Категория: Технологии   
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове:
0



Калканът се приготвя, като първо кисне в марината, после му се прави бял сос със запържено брашно и чесън, с подправки.
Мерлузата е най-подходяща след сваряване да бъде объркана с майонеза (може с кисели краставички) и направена така като салата. Нейният бульон от сваряването е подходящ за бъде направен след това със зеленчуци на супа. Използвайте винаги бульона на рибата за супа. Не го хвърляйте.


Тагове:   Моите,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 485155
Постинги: 216
Коментари: 0
Гласове: 991
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930