Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2007 16:01 - Особености на кексовете в българската кухня
Автор: ekaterinara Категория: Технологии   
Прочетен: 1266 Коментари: 0 Гласове:
0



Всички помним, как по време на тоталитаризма у нас цел бяха високите добиви на фуражите. Даваше ни се брашно от фураж, който е предназначен за животни всъщност. И кухнята ни е изобщо много тестена. А това не бива да е характеристика на фината кухня.
По-нататък можем да се научим да правим у дома кексове, каквито другите по принцип не правят. Много по-фини. Изискани. С рядко употребявани от другите домакини подправки и съставки. Каквито правят майсторите в изисканите заведения и домове в чужбина.


Тагове:   кухня,   особености,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ekaterinara
Категория: Технологии
Прочетен: 485059
Постинги: 216
Коментари: 0
Гласове: 991
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930