Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.03.2014 05:04 - ИЗВЪНЗЕМНА АТАКА | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 11721 Коментари: 0 Гласове:
-2

Последна промяна: 17.03.2014 05:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                                    ТЕ НАИСТИНА СА ТУК


                     image

 

Докато търсенето на малайзийския боинг продължава да обърква разследващите, обясненията за това какво може да се е случило, навлязоха в сферата на свръхестественото - така започва статия на Майк Адамс в naturalnews.com.


Някаква военна структура, човешка или по- скоро извънземна, тества възможностите на напреднала технология, способна да заличи голям въздушен обект или да го телепортира. Това обяснение звучи извънредно невероятно, но все пак е възможно. В небесата съществува портал за телепортация и самолетът е минал през него. Въпреки това  електромагнитните сигнали минават през портала и имат контакт с радиоспектъра. Това обяснение звучи като чиста научна фантастика и също е изключително невероятно.


                                            image


Изчезването на самолет над океана впрочем не е безпрецедентно нещо. Според архивите, така нареченият Бермудски триъгълник, е бил причина самолети и кораби да изчезват по начин, който изключва научните обяснения.

 

„С всеки изминал ден, в който търсенето продължава, без да се намери нещо, изглежда логично поне да не изключваме свръхестествените обяснения в търсене на отговори“, пише Адамс и добавя, че все пак трябва да се придържаме към тривиалните обяснения, докато не приключи търсенето.


Засега най-вероятното обяснение според мен е, че до момента не са намерени останки, защото те са паднали в зона, останала извън претърсвания периметър. Но с всеки изминал ден дори това обяснение започва да олеква. Плашещото е не, че ще бъдат намерени отломки от самолета, а че няма такива! Ако не намерим части от самолета, значи на планетата ни има нова, мощна и мистериозна сила, която е в състояние да сваля самолети от небето без да оставя следи.

Ако съществува оръжие с подобен капацитет, който и да го контролира, вече има силата да доминира над човечеството със страховита сила, каквато не можем дори да си представим. Тази мисъл е далеч по- страшна от представата за самолет, паднал заради фатална повреда.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190490
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575